Automobilių lizingas be banko

05.12.2023

Automobilių lizingas be banko

Daugeliui žmonių automobilio įsigijimas yra nemažos finansinės išlaidos ir reikia pagalbos iš banko. Bankas finansavimo gali nesuteikti jei yra prasta kredito istorija ar nėra bankui tinkamų dokumentų pagrindžiančių pajamas.  Tokiu atveju, lizingas ne iš banko, gali padėti. 

Kaip tai veikia?

Viena iš alternatyvų banko finansavimui yra ne bankinės organizacijos. Viena iš tokių įmonių Lietuvoje yra "MOGO", kuri pasižymi plačiais finansavimo pasiūlymais, įskaitant automobilių lizingo paslaugas.

"MOGO" ne tik yra nebankinė organizacija, bet ir suteikia lanksčias galimybes žmonėms, kurie negali gauti tradicinio banko kredito. Mogo suteikia nuo 500 iki 15000 eurų paskolą bet kurios markės ir amžiaus automobilio pirkimui. Be to, nereikia mokėti pradinio įnašo, ir nereikia įsigyti KASKO draudimo. Kredito grąžinimo laikotarpis nuo 12 iki 84 mėnesių, priklausomai nuo jūsų finansinių galimybių.

Procesas, kurį siūlo "MOGO", yra greitas ir patogus. Jums tereikia rasti automobilį, kuris atitinka jūsų poreikius, ir pateikti internetinę paraišką dėl finansavimo. Po to, kai bus pasirašyta sutartis, automobilis bus užregistruotas VŠĮ Regitra. Tai suteiks galimybę  greitai gauti norimą automobilį ir mėgautis jo privalumais be didelių finansinių išlaidų ir banko kredito sudėtingumų.

"MOGO" ne tik suteikia paprastą ir greitą būdą įsigyti automobilį, bet taip pat padeda tiems, kurie dėl įvairių priežasčių negali pasinaudoti tradiciniu banko finansavimu. Tai yra puikus pavyzdys, kaip automobilių lizingas be banko gali būti prieinamas ir naudingas daugeliui žmonių, norinčių įsigyti savo automobilį be didelių kliūčių.

sales